kjellstorp.hsbbrfwebb.se|kjellstorp@hsbbrfwebb.se

Sommarhälsning Stambyte 2021

2021-06-28

Sommaren är här och förhoppningsvis lite ledighet för de flesta. De förberedande arbeten som Peab har haft har gått bra och man kan se att det har hänt lite i området. Tillvalsutställningen är uppbyggd och ni kommer få information i god när det är dags för just dig att gå och titta.

Vi har fått en tid för sammanträde i hyresnämnden och det blir tisdagen den 17 aug i Helsingborgs tingsrätt. För er som blir kallade har hyresnämnden satt upp kallelser som anslag i trapphusen och kungörelse i HD, har ni missat kallelsen var god kontakta boendesamordnare Angelika.

Som vi tidigare har meddelat så kan vi tyvärr inte komma ut med någon tidplan förrän det har kommit ett beslut från hyresnämnden. Så fort vi har ett beslut kommer mer information delas ut.

Vi vill förtydliga hur viktigt det är att kontakta boendesamordnare ifall det är något i informationen man inte förstår. Det är mycket som kan missas eller gå fel för både er boende och Peab om ni bostadsrättsinnehavare ignorerar den information som kommer eller helt enkelt inte förstår den. Därför är det extremt viktigt att kontakta HSB:s boendesamordnare om det är något man inte förstår.

Alla lappar ni får som ska skrivas på måste skrivas på och lämnas in i tid. Det står alltid sista datum för inlämning på lapparna. Har ni frågor eller om något är oklart, kontakta vår boendesamordnare Angelika.

Slutligen så önskar vi er en underbar sommar!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Boendesamordnare Angelika Grahovac Zonic på telefon: 042-19 95 48 eller e-post: angelika.grahovaczonic@hsbhbg.se

 

Med vänlig Hälsning

Angelika HSB, Styrelsen & Peab