kjellstorp.hsbbrfwebb.se|kjellstorp@hsbbrfwebb.se

KB 220522

2022-11-10

Kjellstorpsbladet

Nyhetsbrev från styrelsen brf Kjellstorp Nr 4 22 maj  2022

Paket i postbox vid hus 37

Postboxar för hämtning av paket och andra skrymmande försändelser kommer att finnas vi garagegaveln vid hus 37. Postboxarna tillhör Postnord. Hur man hämtar ut sina paket kommer från Postnord när det är dags för ditt paket.

Motionsrummet och bastun renoveras

Motionsrummets golv och bastun måste renoveras då de är i dåligt skick. Det handlar inte om lyxrenovering utan det är något som måste göras då besiktningsmannen har påpekat bristerna i dessa utrymmen. Motionsrum och bastu stängs därför den 1 juni och beräknas vara stängda en månad fram till och med den 30 juni. Motionstaggarnas giltighet förlängs automatiskt med en månad.

Övergivna cyklar plockas bort

Övergivna cyklar och cyklar i bristfälligt skick ute på gårdarna kommer att märkas med buntband. Efter cirka en månad kommer de att plockas bort från gårdarna, magasineras och efter det forslas bort.

Sopcontainer först i höst

Det är dåligt med plats just nu under kulvertarbetet så styrelsen planerar till hösten efter skolstart att ha container på plats vid hus 23-25. Containern är avsedd för grovsopor, typ möbler och andra skrymmande föremål så passa på att höststäda då.

Och en sak till….

Grillsäsongen är i gång. När du grillar så tänk på vindriktningen och att inte stå för nära huset så att all rök tränger in hos grannen. För gärna en dialog med grannen så undviks irritation.

Oj, det blev två saker…

 Cigarettfimpar. Än en gång ber vi er att inte slänga fimpen ute och förstöra vår vackra utemiljö.

 

Print Friendly, PDF & Email
By |2022-11-10T09:36:31+01:00november 10th, 2022|Nyheter|0 Comments

About the Author:

Print Friendly, PDF & Email

Leave A Comment