kjellstorp.hsbbrfwebb.se|kjellstorp@hsbbrfwebb.se

Kjellstorpsbladet      nr 2 februari 2020

 

Styrelsen är indelad i ansvarsområden:

Utemiljö: Helena Numminen och Tomas Ivarsson.   Brand och säkerhet: Mikael Lihnér.    Städ: Bodil Alm. Motionsrum: Henrik Hedberg.  IT/ Hemsidan: Visar Albaryak.   Parkering/ Vakthållning: Mats Fivelstad.

Om du har frågor gällande ovan nämnda ansvarsområden så skriv gärna direkt till den ledamoten för att få svar. Lägg brevet i brevlådan vid Bovärdskontoret.

 

Skrivelser till styrelsen:

Styrelsemejlen fungerar igen. Ni som vill komma i kontakt med styrelsen kan antigen lägga ett brev i brevlådan vid bovärdskontoret eller så mejla på styrelsen@hsbkjellstorp.se

 

Stambytet:

Stambytet är i utrednings- och planeringsstadiet.  Detta arbete kommer att vara klar under hösten 2020 och resultatet kommer att redovisas på ett informationsmöte och en extrastämma. Preliminärt så startar stambytet tidigast om ett år. Under våren och sommaren 2020 kommer dock HSB och Peab att röra sig i området och även besöka vissa lägenheter. De som berörs kommer att få särskild information om detta, så man kan lugnt åka i väg på sommarsemester. Just nu håller HSB på att ta fram en informationsskrift om stambytet som delas ut under nästa månad ( mars 2020).

 

Sopor i papperskorgar:

Tyvärr slängs det hushållssopor i papperskorgarna på gårdarna. Detta är inte acceptabelt då det drar till sig råttor och fåglar. Ta dina sopor till miljöboden (soprum)

Ny förvaltare:

Kjellstorp har fått en ny förvaltare Kristoffer Bergdahl och vi hälsar honom välkommen. Du når honom på 042-199500 eller kristoffer.bergdahl@hsbnvs.se

Karin Alfredsson fortsätter att jobba för HSB och vi på Kjellstorp tackar henne för allt den energi hon lagt ner hos oss och önskar henne lycka till i framtiden.

Cyklar på gårdarna:

Det har samlats igen många oanvända/ söndriga cyklar på gårdarna. Kenth kommer tillsammans med Park o mark att plocka bort cyklar som ser oanvända ut. De förs till ett förråd, där man kan hämta sin cykel om den råkat hamna där av misstag. Cyklarna förvaras i förrådet ett bra tag så ingen risk föreligger att man blir av med den.

Bra att veta:

  • Vill du hyra garage eller förråd kontakta HSB 042-199500 eller mejla info@hsbhbg.se eller info@hsbnvs.se  ( Båda fungerar)
  • Vill du låna Hilti borrmaskin, kontakta bovärdskontoret. Öppet onsdagar kl. 16-18.
  • Grovsoprummet är inte till för byggavfall. Kör byggavfall direkt till tippen. Det är gratis 12ggr/år för privatperson. Byggavfall i grovsoprummet medför stora kostnader för föreningen.
  • På bovärdskontoret kan du köpa filter till din köksfläkt.

 

Nu går vi mot ljusare tider och snart kommer vårblommorna

Önskar styrelsen.